Вести

Петковић: Ђиласова пропала и банкротирана политика

Члан Главног одбора Српске напредне странке Петар Петковић рекао је да је невероватно да у 21. веку неко ко себе жели да представи као озбиљног политичара напада један споразум о економској нормализацији који Србији и њеним грађанима отвара простор за боље инфраструктурно повезивање, нова радна места и динамичнију трговину и развој.

"Драган Ђилас и Млађан Ђорђевић су, дакле, за Србију у којој би само пробрани могли да се надају економском бољитку, за Србију у власништву шпекуланата и тајкуна. Србија одбија да буде приватни феуд клике окупљене око Драгана Ђиласа, и нема тих пара и страног притиска којим непријатељи интереса Србије и њених грађана могу регуларно да се поново докопају власти и прилике да наставе да отимају и пљачкају", навео је Петковић.

Петковић је оценио да су Млађан Ђорђевић и Драган Ђилас по потреби и мондијалисти и изолационисти, како би себи, како је навео, дали неограничен простор за нападе на председника Александра Вучића и државну политику Србије.

"То само потврђује да је њихова политика непринципијелна, пропала и банкротирана, иако су они лично после епохалне једнодеценијске крађе и отимачине у Србији далеко од банкрота, а вероватно ни њихови унуци неће морати ништа да раде јер су им дедови довољно напљачкали", навео је Петковић.

 

 

 

Извор: Танјуг