Вести

Политика ДС је споља гладац, а изнутра јадац

Драган Ђилас се прошле недеље сетио и да се не смеју приватизовати стратешка јавна предузећа Београда. Због чега онда приватна фирма, која стоји иза „Бус плус“ система, наплаћује карте за јавни превоз и остварује приход више од 7 милиона евра годишње? Истина је да Ђилас не жели приватизацију јавних предузећа јер служе за мешетарење и удомљавање партијских кадрова Демократске странке и њених коалиционих партнера.
Прошле недеље Демократска странка хвалила се и обновљеним фасадама на Старом граду. Нико, међутим, није рекао да је сваки пети Београђанин без посла, да 12.000 људи свакодневно једе у народним кухињама, а да на ивици егзистенције живи више од 100.000 становника главног града.

Један на листи приоритета грађана је и да живе у предивном граду са лепим фасадама, али  животни стандард и квалитет живота треба да буду на првом месту. Лепе фасаде доћи ће на ред када сви грађани Београда буду живели животом достојним човека.
Србији и Београду потребна су конкретна решења за излаз из тешке економске ситуације и озбиљни и стручни људи да их спроведу.  Српска напредна странка ће од првог дана свог мандата радити на покретању привреде, привлачењу инвестиција које ће донети нова радна места и побошљшати живот грађанима Београда и Србије.  

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ