Вести

Поповић: Важно је да се чује и глас жена у парламенту

Кандидаткиња за народну посланицу под бројем пет листе "Александар Вучић - за нашу децу" Ивана Поповић (1989), предузетница из Крупња, власница "Планинске џемаре", погона за производњу природних џемова и слатких деликатеса, Ивана Поповић рекла је да ће њен фокус бити и мали предузетници, а представљаће, како је рекла, и глас људи из руралних средина.

"Важно је да се чује и глас жена у парламенту, па ће мој глас имати ''тројно дејство''", рекла је Поповић.

"Ја сам живела у иностранству и вратила сам се у Србију, и то не у родни Београд, већ у место где је мој деда рођен. Желела бих да направимо такву климу да млади остају, да не маштају да ће им се нешто лепше десити ван Србије, да је Србија место најбоље будућности њих и њихових породица", рекла је Поповић.

Поповић је навела да је на листи велики број младих људи, пуних енергије, спремних да се посвете свом послу.

"Вредно ћемо да радимо, да оправдамо указано поверење. Вучић је једини препознао да млади имају шта да кажу и да могу да одлучују о будућности", рекла је Поповић.

Jош је посла пред нама, јер иако је много фабрика отворено, путева изграђено, увек има још посла.

"Желимо темељно да градимо будућност. Улагаће се у путеве, пруге, али и у здравствени систем, образовање, културу. Ниједан сегмент не сме да остане заборављен и занемарен", рекла је Поповић.

Додала је да је Србија та која у региону искључиво инсистира на миру и стабилности, који су неопходни да бисмо радом и економским напретком могли да престигнемо дуге.

"Припремили смо план и програм Србија 2025, улагање у све области. Циљ нам је просечна плата од 900 евра, а пензија између 430-440 евра. Важно је да имамо добру енергију и да желимо да помогнемо остварење тог плана", рекла је Поповић.

 

 

 

Извор: Танјуг