Вести

Председник владе најодговорнији

"Он ће изгубити председничке изборе", рекао је Николић и додао да ће СНС подржати некога за председника, а то ће, како је истакао, можда бити и нестраначка личност.
"Овог пута ће избори да зависе од успеха СНС, а не од математике", рекао је Николић.

Лидер напредњака је на питање у којој је мери СНС у позицији да прави владу одговорио: "Мене не занима математика, ако не формирамо владу ми ћемо наставити да живимо, али Србија ће наставити да срља у пропаст".
"Шта год одлучили неко ће да гласа за неке од нас, неки ће од нас бити на власти,  изађите и гласајте за оне за које мислите да гласате", рекао је Николић.

"Све о чему смо се договарали са онима са којима ћемо имати предизборну листу је отприлике број посланичких места на које можемо да рачунамо", рекао је он.
"Ми само желимо да кажемо ко носи листу. Листа није само СНС већ једна народна листа, а после кад будемо формирали владу, кад будемо представљали, видеће се да многи људи нису страначки људи", рекао је Николић.

Он је, коментаришући план Владе Србије за Косово и Метохију, рекао да председник Србије Борис Тадић изнесе план и да дође Борко Стефановић у Скупштину Србије да изнесе тај план.
"Покушаћемо да окупимо све који могу да помогну решавању проблема Косова и Метохије", рекао је Николић.