Вести

Предстојећи избори одлучујући за будућност Србије

Власт је СНС прогласила за државног непријатеља број 1. Ми нисмо ни државни ни народни непријатељи, државни непријатељи и народни непријатељи су они који су уништили економију ове земље, они који укидају демократију, државни и народни непријатељи су они који би по сваку цену и на сваки начин хоће да спрече промене у овој земљи. То што смо проглашени за државног непријатеља број 1 јасно нам показује да је Борис Тадић спреман да донесе, формално или неформално свеједно, да донесе неки нови лични акт који би личио на обзнану из двадесетих година прошлог века, али нам и  јасно показује колика је паника због украдених најмање милијарду евра од грађана Србије који су починили функционери режима.

СНС нису уплашили, нисмо нешто ни фасцинирани бесмислицама које су изговарали, али само желимо да укажемо врху режима на чињеницу да речи које изговају су веома опасне, да наш циљ јесте мирна промена власти, мирна транизиција власти, наш циљ је пристојна и нормална Србија. Много важније од њих, њихових фотеља, привилегија и отетих пара су животи грађана Србије и нека о томе воде рачуна. Позивамо их да не изазивају на који начин сукобе на улицама нити да покушавају да спрече легитимне демократске промене и упозоравамо их, ево имају све агенције за истраживање јавног мњења су под њиховом контролом, упозоравамо их да кад изгубе изборе да случајно не покушавају да краду и пљачкају као што су покушали на Вождовцу, подсетићу вас, да случајно то не покушавају.

Ми смо задовољни због чињенице што смо као опозициона политичка странка показали неупоредиво већу одговорност од представника режима, што смо показали да у претходном периоду на много озбиљнији начин умемо, можемо и хоћемо да водимо политику и што смо показали да су нам интереси грађана Србије неупоредиво важнији од личних, страначких или било каквих других амбиција. Оно што је у Србији веома опасно данас, то је покушај режима да нас врати не у деведесете како они говоре, него да нас врати у време Пола Пота и његовог кампучијског режима. Само у то време је било могуће да на једној телевизији 36 сати буде прва вест како ће Борис Тадић да победи СНС на изборима, дакле то је злосутна и језива најава свега што у Србији власт покушава и хоће да уради.

Да је то урадио Слободан Милошевић то би био највећи скандал за цео свет, а пошто је то урадио Борис Тадић, пошто је то урадио Б-92 или Данас или не знам ко већ онда је то сасвим у реду, онда је то ваљда неки демократски принцип. Ако је то демократија онда се плашим да неки не знају који су основни облици политичког режима, не знају разлику ни  између државног уређења, облика владавине и облика политичког режима, али то је сад већ право у шта се они много не разумеју.

Иначе, увреде на рачун Томислава Николића и осталих представника СНС показују сву режимску немоћ, показују њихов очај, јад и беду. Ја ћу вам данас даме и господо показати ово су последњи избори, ово је Борис Тадић питање свих питања у Србији је привредни развој, овде је факсимил његов, погледајте 10 корака за бољи живот грађана Србије, ја ћу вам прочитати тих 10 корака, од 10 корака направили су 10 корака уназад, само што то нису рекли грађанима Србије да ће ићи унатрашке, него су им ваљда говорили само напред.

Каже, смањићемо незапосленост, незапослених у Србији је за 240.000 више пре него кад су дошли на власт, повећаћемо животни стандард, да није жалосно било би смешно. Не морам бројкама чак ни да коментаришем, а иначе већ 2007. ћемо обезбедити најмање статус кандидата, данас је 2011. ако се не варам. Обезбедићемо финансијску подршку предузетницима, ниједан предузетник се тиме није похвалио. Под 4, обезбедићемо младима квалитетније школовање, најчувеније је наше школовање преко оних који то школовање рекламирају тако што узме неку диплому и брже боље бежи у свет. Тачка 5, створићемо услове, е сад нису написали, за шта ће да створе услове. То је можда једина тачка коју су испунили, створили су услове да највећи тајкуни буду у Србији, а то су функционери ДС, да највише пара имају функционери ДС и да велики тајкуни, Мишковић и Беко, постану мала деца за људе из ДС. Они немају ни кеша нити било шта као што рецимо велики радник, онако од мотике се не одваја целог дана, ни од шлема ни рукавица, Драган Ђилас,  то су муке колико човек ради и мучи се, али никако да нам одговори на једно питање, не мора господин Ђилас, може онај његов шофер Бјелић, може било ко, дакле колико кошта изградња моста и прилазних саобраћајница?! А зашто вам то кажем даме и господо? Кажем вам зато што сам вам донео овде одлуке свих службених листова и један акт који су покушали да сакрију Скупштине града тако да сад имамо све, апсолутно све детаље да потврдимо да је 404 милиона 960 хиљада евра до сада, а биће много више, биће са каматама и са новим уговорима нећете веровати до које фасцинантне суме ћемо доћи, али отом-потом. Ја рачунам да жуљевите руке Дарагана Ђиласа, није он зарадио паре тако што купи за 380.000 лигу шампиона па је прода свом другу на РТС за 2,5 милиона, није тако зарадио паре, мотику у руке, јуначки је градио, радио пруге, мостове, намучио се и зато данас има више пара од Мишковића и Бека.

Знам ја да нико ништа неће да објави, знате живимо у диктатури, али је мени важно, ако хоћете, да будем искрен, чак и важније од страначког рада, да ово могу својој деци да оставим да сам то некада рекао.
Изволите ако имате питања!

И само питање за било кога из градске власти - колико кошта мост са приступним саобраћајницама? Само то, ваљда смо заслужили, ето знамо Тома Николић је велики нерадник, ја сам стока, коњ, мајка проститутка, отац хомосексуалац, све је то у реду, сви смо ми такви, а колико кошта мост, само нам то кажи ништа друго те не питамо, а онда ћемо да изађемо са папирима да видимо да ли лаже коза или рог и ништа више, а ја све признајем. Сви су ми грозни, тако ђубре нисте видели на свету, психопату, неписменог, нерадника, лопова, криминалца, убицу, злочинца, зликовца све сам признао, а колико кошта мост? Е то нећу да им признам док не кажу колико је. Чекамо да видимо колико кошта мост, а све ово друго је у реду.

Не мора Јелена Триван данас да се мучи и уопште не мора да излази са саопштењем да сам злочинац, зликовац ево то сам ја рекао, а ако може госпођа Јеца да изађе и само да нам каже колико мост кошта и ништа више. Само једна мала цифра, то је једна реченица, ништа више и видећете да те реченице неће бити, пошто су много покрали.
Изволите?
Честитам вам празник, срећан Видовдан и све најбоље вама и вашим породицама!