Вести

Режим нема слуха за захтеве пољопривредника

Наравно, само у оваквим случајевима, Влада брзо и експедитивно реагује на тај начин да су јаке полицијске снаге блокирале долазеће колоне трактора. И поред тога, једна група трактора је успела да се пробије и блокира прилазе око војвођанске Владе. Тим чином показали су режиму шта мисле о њиховој наводној бризи за пољопривреду.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду је у раним јутарњим часовима однео храну и пиће пољопривредницима који су провели ноћ испред зграде Извршног већа и тиме показао пуну подршку и солидарност са њиховим захтевима.

 

Пошто властодршци до овог момента нису прихватили ни један захтев пољопривредника, а како је на неким местима већ дошло до вербалних дуела између пољопривредника и полиције, Српска напредна странка апелује на све учеснике протеста, као и на органе полиције да не дозволе да дође до било каквог сукоба, јер то никако не би допринело решењу насталог проблема.

Оно што је СНС у више својих саопштења изнела сада се потврдило у пракси. Народ у Србији не може да живи од политичког маркетинга режима, узимања кредита за покриће буџетских рупа и бајковитих обећања. Живи се од економије, нових инвестиција, развијене привреде, обезбеђених радних места и запослености становништва.
Српска напредна странка ускоро ће јавним представљањем Програма странке за пољопривреду и практично показати да и те како схвата значај пољопривреде за укупну српску економију и да има професионалне кадрове који су спремни да понуде решење за конкурентност и успешан развој српског аграра на његовом путу према ЕУ.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ