Вести

Шапић гласао на Новом Београду

Кандидат листе "Александар Вучић - Београд сутра" за градоначелника Београда, Александар Шапић гласао је јутрос око 8.30 часова на Новом Београду. 

Шапић је своју грађанску дужност обавио  у Основној школи "Борислав Пекић" на Бежанијској коси на бирачком месту 119 и том приликом позвао грађане да изађу на локалне изборе.

Шапић је изјавио је да дубоко верује да ће након ових избора Београд кренути да живи нормалним животом и да ће у наредне четири године доживети своје највеће квалитативне и инфраструктурне промене у последњих неколико деценија.

Шапић је изразио уверење, након гласања у Основној школи "Борислав Пекић" на Бежанијској коси на бирачком месту 119, да ће након ових избора коначно да се заврши стање у коме се Београд налази у протеклих осам месеци које је, како је рекао, једна врста ванредног стања кроз Привремени орган и привремено финансирање, а које српска престоница не познаје у својој историји. 

"Верујем да ће ови избори омогућити да Београд можда доживи и своје највеће квалитативне инфраструктурне и друге промене у последњих неколико деценија", рекао је Шапић новинарима.

Шапић је рекао да ће победити они које Београђани желе и за које верују да ће учинити да њихов град буде бољи, успешнији и напреднији.

 

 

Извор: Танјуг