Вести

Селаковић: Лучани одлучују иду ли путем којим иде цела Србија

На митингу Српске напредне странке пред редовне изборе у општини Лучани обратио се и функционер те странке Никола Селаковић, који је поручио да се 16. децембра не бира нови сазив Скупштине општине, већ се одлучује да ли ће та општина наставити да иде путем којим иде цела Србија.

Селаковић је на митингу СНС у Гучи у средњој школи „Драгачево" рекао да је то дан када ће грађани општине Лучани одлучивати о томе да ли ће победити рад, марљивост и озбиљност или дилетантизам, неозбиљност и давање лажних обећања.

„Позовите све које знате да у недељу изађу на изборе, јер не одлучујете само ко ће да води општину, већ о будућности ваше деце", поручио је Селаковић.

Рекао је да су народ и СНС умели да изаберу доброг вођу, који је повратио углед и достојанство Србије у свету. „Када нас је водио у најтеже мере, многи му нису веровали и сумњали су, а исплатиле су се мере фискалне консолидације и стезање каиша и данас видимо светло на крају тунела", рекао је Селаковић.

Додао је да неће проћи још много времена, а да Лучане и Београд неће делити више од три сата вожње, када се изгради аутопут.

„То је пут којим долазе нове инвестиције у Чачак, Краљево и друге општине. То је пут који је утемељио председник СНС Александар Вучић", рекао је Селаковић и додао да је у време напредњака незапосленост у Србији смањена са 26 на 11 одсто.

 

 

Извор: Танјуг