Вести

Селаковић посетио реновиране просторије Савеза инвалида рада Војводине

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања посетио је данас у Бачкој Паланци реновиране просторије Савеза инвалида рада Војводине, за које је министарство издвојило 2,38 милиона динара.

"Савез се обратио Министарству са предлогом и пројектом за помоћ у реновирању просторија коју користе општинске организације, односно градске организације Савеза инвалида рада у Панчеву, Бачкој Паланци и Врбасу, за шта је Министарство издвојило 9.447.000 динара", указао је министар Селаковић.

Министар Селаковић навео је да је у просторијама Савеза инвалида рада у Бачкој Паланци промењена столарија, уређена фасада и кров, који је био оштећен услед олује која је погодила ово место током лета.

Како је рекао министар Селаковић, Министарсво за рад, запошљавање, борачка и социјална питања преко свог Сектора за заштиту особа са инвалидитетом гаји и одржава веома добру сарадњу са Савезом инвалида рада Војводине.

"Министарство је за рад Савеза инвалида рада Војводине ове године издвојило је 22,7 милиона динара за 32 градске и општинске организације на територији наше северне покрајине. Ово је један од савеза чији рад озбиљно подржавамо и то чинимо већ годинама уназад. Кроз програмске и конкурсне пројекте наставићемо то да чинимо и у будућности", закључио је министар Селаковић.

 

 

 

Извор: Танјуг