Вести

Ситуација у земљи неподношљива за грађане

Ми смо легализовали поново црно тржиште нафте и нафтних деривата. Из Шапца, Лознице, читаво Подриње, сви иду са оне стране Дрине да би куповали бензин. Ми овде не знам шта постижемо оваквом ценом. С друге стране, јел поставио неко питање у земљи колико наших младих људи из свих делова Србије, посебно из јужне и источне Србије, је напустило земљу у последњих пет месеци откад имамо визну либерализацију са жељом да се трајно настани. Прво нашли боравиште, сад траже и пребивалиште у западним земљама и немају намеру никада више да се врате у нашу земљу. Тај проценат је много већи него што је био деведесетих година, а данас Србија ћути о томе и нико ништа не сме да говори.

Што се тиче СНС ми ћемо настављати нашу сарадњу на опозиционом нивоу са другим опозиционим политичким странкама, разговарати и о учешћу на локалним изборима и о тим разговорима вас на време обавештавати. Жеља наша је да заједнички, са онима који желе промене у Србији да до тих промена доведемо, а то је значи, пре свега, до републичких парламентарних избора.

Једино за Лабуса да вам кажем да стварно није, ја не знам кога ће још да објаве у неким новинама да долази у нашу странку, али код нас за то никада нико није чуо.

Изволите ако имате неко питање!
Ако нема питања, хвала вам најлепше!