Вести

СНС акција „Помозимо комшији“ у знаку подршке социјално осетљивим категоријама

Општински одбор СНС у Горњем Милановцу придружио се акцији „Помози комшији“. Поред активности, које су се до сада односиле на чишћење заосталог снега испред домаћинстава старијих лица, активисти омладинске организације ОО СНС данас су посетили своју старију суграђанку, уручили јој пакете помоћи и провели пријатно поподне. Акције овог типа наставиће се и у наредном периоду.

Активисти ОО СНС Инђија данас су обишли своје старије суграђане и помогли им у допремању намирница и огрева у насељу Љуково, а у Врбасу су активисти СНС-а посетили једну социјално угрожену породицу и донели им пакет средстава за хигијену, као и неопходних животних намирница.

Омладина општинског одбора Српске напредне странке у Младеновцу обишла је социјално угрожену породицу у месном одбору „Баташево“. Овом домаћинству млади напредњаци однели су на поклон пакете хуманитарне помоћи у виду прехрамбених намирница. Да нечије мало некоме значи много потврдили су чланови овог домаћинства који нису крили задовољство како због помоћи која ће им, како су рекли, добро доћи, тако и због лепог геста и указане пажње. Ативисти  истичу да суграђани којима је потребна подршка и помоћ нису и не смеју бити заборављени и зато ће са сличним акцијама наставити и у наредном периоду.

У оквиру акције "Помозимо комшији" активисти СНС-а су се посветили бризи о својим болесним и старијим суграђанима, па су пружали неопходну помоћ на Бановом брду, Цераку, и Јулином брду у виду помоћи око набавке лекова, намирница и пружању медицинских услуга.

Активисти ОО СНС Савски венац обишли су током претходна два дана наше две старије суграђанке из Бирчанинове улице. Једна је особа са инвалидитетом, живи сама и активисти је редовно обилазе. И овога пута обишли су је како би видели да ли јој је неопходна нека помоћ однели јој мали поклон у виду корпе са воћем. Друга суграђанка је из улице Генерала Хорватовића, која такође живи сама. Наши активисти су јој на поклон однели воће, слаткише и витамине, које су обезбедили из личних прихода.Општински одбор Савски венац наставиће да свакодневно помаже И обилази старије суградјане којима је помоћ неопходна.

Српска напредна странка захваљује свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“, и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији.