Вести

СНС захтева расписивање ванредних избора

Ми се припремамо за годишњу скупштину СНС, биће одржана 17. октобра у Сава центру. Биће њен радни и свечани део, биће формирана, очеукујемо, али  о томе ће председништво донети одлуку у уторак, биће формирано и председништво које ће имати нешто већи број чланова него данас, и главни одбор наше странке. И онда ћемо кренути у конституисање свих страначких органа да бисмо сачекали изборну утакмицу потпуно спремни.

Истовремено желим да вас обавестим да би требало наредне недеље да отпутујем у Вашингтон, између осталог извршићу презентацију наших идеја на Вилсон Институту, имати неколико значајнијих састанака о којима ћу говорити по повратку из Вашингтона. То показује каква је наша политика, како желимо да будемо орјентисани на све стране света, да сарађујемо и разговрамо са свима у свету, штитећи увек наше државне и националне интересе, али пре свега водећи рачуна  о нашим грађанима. Очекујемо наравно, ми бисмо волели, надамо се да ћемо до 17. успети да потпишемо формални споразум о сарадњи са партијом премијера Путина, Јединственом Русијом.

Изволите ако имате неко питање!
Направићемо, претпостављам следеће недеље, једну акцију дописивања тема којима би требало режимски медији да се баве, Блиц, Новости и остали, па онда да преузму РТС и сви други, па онда да крену по томе да се не муче много. Немој да  причају о озбиљним стварима и озбиљним проблемима  него нек причају  о томе шта им падне на памет па нека се људи баве свим и свемогућим стварима уместо оним што им живот значи. Ако немате питања хвала вам најлепше.