Вести

Српска напредна странка спремна да преузме одговорност за бољи живот грађана

 

У развијеним демократијама новинари организују протестне поворке кад не могу да издрже притисак државе, у Србији се још увек ћути, СНС је предмет напада оних који су на власти само зато што се дрзнула да је народ више воли, да јој народ више верује, да је народ више поштује него што поштује актуелну власт.

Издржаћемо све, организацију странке приводимо крају, наши савети приводе крају припреме својих програма које ће да усвајају страначки одбори, од септембра месеца Српска напредна странка креће у офанзиву, политичку офанзиву, која ће да се заврши нашом победом на изборима. Од септембра месеца ниједан дан више неће протећи без борбе да се у Србији ствари промене и да у Србији буде боље.

Ја вам се захваљујем на свим речима које о нама напишете, зато што знам да кад понекад напишете лоше, то ви уопште не мислите. Имате исте муке као и ми, имате исте проблеме као и ми, као и већина грађана Србије, а власт има исти проблем као и све друге власти које су осетиле да одлазе, па нису то умеле да дочекају, нису умеле са тим да се помире.

У овим просторијама сте од данас увек добродошли, и кад дођете да радите, и кад дођете по задатку, дакле никада нећемо бити затворени за вас, за изјаве које од нас тражите, за теме о којима пишете и зато вас молим да наставимо ову сарадњу макар ми били помало незадовољни утицајем Демократске странке и њеног председника на све медије, макар ми били незадовољни заступљеношћу у медијима, али ја желим да вас уверим да нам је сарадња са вама драгоцена и да долази време кад нећете морати да пишете по дикатату, кад ћете рећи Богу- Бог, а свештенику- свештеник, свакоме по заслузи, како ко заслужи.

Још једном хвала вам што сте нам помогли да овај свечани чин „истеривања ђавола“ из ових просторија проведемо са вама, позваћемо вас и у све државне институције, јер се то заиста накотило много тога што људи могу радом и молитвама да очисте и да Србију спашавају. Желим вам да се овде осећате као у својој кући, ово је кућа већине грађана Србије.

Хвала вам најлепше!