Вести

Стефановић: Брутална измишљотина да сам сувласник ресторана

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Небојша Стефановић најоштрије је демантовао наводе да је сувласник и да је отварао ресторан "Темперамент" у Бетон хали са Александром Kајмаковићем и Славишом Kокезом.

Стефановић је оценио да је реч о бруталним измишљотинама и бесрамним покушајима каљања његовог имена.

Стефановић је нагласио да је спреман да онима који су изнели те наводе, када докажу своје лажи, препише цео свој наводни удео у "Темпераменту".

"Згрожен сам апсолутним измишљотинама које су објављене и то о нечему што је лако проверљива информација. Јасно је да у Србији свако може да каже шта год му падне на памет, али зарад истине желим да истакнем да је реч о патетичној лажи и да није било тешко проверити да се ради о неистинама, које пласирају извори из појединих кругова. И то кругова са позамашним имовинама и некретнинама, а који су упорни у изношењу својих инсинуација зарад покушаја моје политичке дискредитације", рекао је Стефановић.

Истакао је да ће се свакако борити против лажи јединим што зна, односно истином и радом у интересу Србије.

"Kао министар одбране и члан Владе положио сам заклетву на одану службу својој земљи и поштовање њеног Устава, а то је за мене највећа част и обавеза. Србију волим изнад свега, служим својој земљи и надасве волим свој народ, Војску Србије и Министарство одбране на чијем сам челу", навео је Стефановић.

Напоменуо је да ће наставити да ради свој посао за добробит народа, а онима који су пласирали те лажи поручио да им оставља да се баве "измишљањима и осталим прљавштинама".

 

 

 

Извор: Танјуг