Вести

Стефановић: Једнако ћемо улагати у сваки део Београда

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са грађанима Бољеваца, и том приликом поручио да ће равномеран развој и улагање у сваки део Београда бити основни циљ градске власти.

"На општини Сурчин налази се аеродром који је пре само четири, пет година вредео 30-40 милиона евра, данас је кроз концесију наплаћен 501 милион евра. Од тог новца ћемо да градимо путеве, болнице, уложићемо у Дом здравља у Сурчину, како би сви људи имали бољу негу и лечење", рекао је Стефановић.

Стефановић је истакао да Српска напредна странка има за циљ да људима обезбеди што више посла и позвао грађане да им се са својим идејама и пројектима придруже у том послу, јер, како је истакао, увек може још више и још боље.

"Увек може још, као што се наш председник бори да повећа плате и пензије, као што се бори да Србија буде још поштованија у свету и да се у Србији реализују велики пројекти", поручио је Стефановић.

Стефановић је приликом посете Бољевцима разговарао са грађанима и обишао предузеће Пиљан Комерц, која се бави узгојем бројлера, производњом и израдом производа од пилећег меса.