Вести

Стефановић: Једнако се боримо за сваки део Београда

Српска напредна странка ће се једнако борити за насеље Кијево као што се бори за било који други део Раковице или Београда, изјавио је потпредседник СНС Небојша Стефановић који је, заједно са кандидатом за одборника са листе "Александар Вучић - Зато што волимо Београд" Гораном Весићем разговарао са становницима тог насеља.

Стефановић је рекао да у Кијеву има доста проблема који треба да буду решени.

"Нама је брига о људима важна, а то подразумева да морате некад да чујете и оно што вам се не свиђа и да одговорите шта може да се уради јер има много тога што смо заједнички започели и много тога што можемо да урадимо. Није све лако, не обећавамо чаробни штапић јер нисмо неодговорни људи који кажу да ће све решити за три дана и три ноћи јер то није реално", рекао је Стефановић.

Проблеми су се годинама нагомилавали, навео је он и поручио:

"Морамо да их решавамо један по један. Ми хоћемо једнак развој у Београду и да покажемо људима да су једнако Београђани, без обзира да ли живе у центру или приградским деловима града. Наш инетерес је да развијамо цео наш град, да се сваки наш човек у свом граду осећа комфорно и нормално и да имате све услове као и други", истакао је Стефановић.

Стефановић је рекао да је садашња власт почела да гради систем здравља који ће боље и брже радити за све грађане, те да је у последње три и по године повећан број вртића.

"Хоћемо да радимо нове пројекте", истакао је и додао да се под тим подразумева отварање нових радних места и запошљавање људи.

"Успели смо да постигнемо да нам земља буде економски снажнија, имамо нешто више новца у буџету и тај новац хоћемо да потрошимо на људе, али да га потрошимо тако што ћемо да разговарамо са људима и питати их шта је то што је најважније да се уради. Нас интересује да ви будете задовољни у крају у којем живите", нагласио је Стефановић.

 

 

 

извор: Танјуг