Вести

Стефановић: Листа СНС, листа људи који годинама искрено брину и раде за све грађане

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић, обишао је низ домаћинстава у насељима Борча и Вишњица. Стефановић је након разговора са становницима општине Палилула изјавио да је веома важно да људи увиде ко је увек био ту за њих, не протеклих два или шест месеци, већ ко су људи који се годинама труде да ураде све што могу, како би живот у сваком делу Београда био бољи.

„Пројекти који се раде у Београду, од метроа до великих инфраструктурних пројеката, регулисања начина превоза и свега онога што чини комунални систем Београда бољим,  важне ствари за Београђане као што су запошљавање и проналажење начина да људи раде и имају већа примања, дело су тима људи који су ту, не кратко време, већ годинама интензивно обилазе сваки део Београда, разговарају са људима и раде за њих“, рекао је Стефановић.

Он је рекао да  су резултати попут постизања рекордно ниске стопе незапослености, изградње нових вртића, домова здравља, школа, болница, проналаска нових радних места , најбољи доказ и показатељ огромне посвећености људи који раде  у општинској, градској и републичкој власти.

„Ово је један тим, ово је тим који се не одваја по томе шта је чија надлежност, тим који не обећава бајке и прича нешто да би грађанима неколико дана пред изборе узео неки глас. Ово је тим људи које сте могли да видите, које сте могли да сретнете, с којима сте могли да разговарате и зато сам уверен да листа „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, јесте листа људи који искрено брину о вама“, закључио је Стефановић.