Вести

Стефановић на Вождовцу подржао листу СНС

Београдски одбори Српске напредне странке данас су од 16 часова започели прикупљање потписа подршке листи "Александар Вучић - За нашу децу" за предстојеће изборе, а члан Председништва и председник Градског одбора Београд, Небојша Стефановић, подршку листи пружио је на Вождовцу.

Према речима Стефановића, огроман број људи који су данас широм Србије дошли да подрже листу „Александар Вучић - За нашу децу“, јасно показује да желе да Србија настави у овом правцу и да иде путем реформи, да наш животни стандард расте, да подижемо нашу економију и да живимо боље.

"Оно што су Александар Вучић и Српска напредна странка у претходном периоду направили јасно је уцртало пут и на много начина променило Србију. Променило је на начин да ми данас имамо добру будућност, да не страхујемо за оно што је испред нас, да се радујемо свакој новој фабрици, да се радујемо сваком новом успеху наше земље и да успевамо да обезбедимо будућност за нашу децу", рекао је Стефановић.

Стефановић се захвалио људима који су данас у Београду својим потписом подржали листу и додао да је то први корак у значајним изборима који су пред нама,.

"Веома је важно да грађани изађу на изборе и подрже Александра Вучића и политику коју он представља, а то је политика модерне, снажне Србије, Србије која пружа једнаку шансу свима и Србије која брине о будућности сваког свог човека", закључио је Стефановић.

 

 

 

Извор: Танјуг