Вести

Стефановић: Наш посао је да бринемо о сваком човеку

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић и члан Председништва СНС Синиша Мали, разговарали су са грађанима Звездаре и том приликом истакли да републичка, градска, али и општинска власт воде једнаку бригу о људима, ма где они живели.

Према речима Стефановића у нашој земљи постоје насеља која су по 30-40 година била заборављена и у која је држава улагала значајно мање, и додао да се та ситуација значајно променила у последње четири године.

„Захваљујући градској власти у Београду у  последње четири године та ситуација се значајно променила. Наравно да смо свесни  да је увек могуће да се уложи више и да има простора више да се ради, али када погледате да се раде нови домови здравља, нови вртићи, школе, водовод и канализација, када се искрено брине о људима, онда ми имамо разлога да кажемо да смо на добром путу“, сматра Стефановић.

Захваљујући ономе што је урадила градска власт, градоначелник Београда, али и општинска власт, уз подршку републичке владе и председника Александра Вучића, ми данас имамо значајно бољу ситуацију.

„Оно што јесте наш посао јесте да бринемо о сваком човеку, да покажемо да нас интересује да чујемо и оно што није лако и оно што су њихове муке и проблеми, и оно што сматрају да нисмо урадили добро, али наравно да наставимо са квалитетним улагањем,  добрим радом и да новац грађана Београда иде тамо где је најпотребније“, закључио је Стефановић и додао да се захваљује свим људима који су изразили жељу да буду део великог тима града Београда и да сви заједно раде зато што искрено воле Београд.