Вести

Стефановић: Окосница наше политике је брига о људима

„Оно на шта је листа „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ поносна јесте брига о људима, ту посебно сматрам да је важна брига о пензионерима“, рекао је председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић, пред више од 500 пензионера у Лазаревцу.

Према речима Стефановића најстарији суграђани су у свом животном веку учинили много за Београд, али и читаву Србију, и додао да управо пензионери својим знањем, искуством и енергијом помажу млађим генерацијама да схвате колико је важно да се ради и бори за Београд, како би наш град био бољи за живот.

„Спремни смо да заједно радимо у наредним годинама да бисмо побољшали положај пензионера, да поправимо квалитет њиховог живота. Хоћемо да градимо нове центре у којима ће они моћи да се окупљају. Да радимо заједно са удружењима, да их питамо шта они желе и да наравно заједно са њима обезбедимо оно што можемо за пензионере, како би њихов живот био квалитетнији и бољи“, истакао је Стефановић.

Стефановић је подсетио да је важно укључивати најстарије суграђане у друштвени живот, јер они могу помоћи да унапредимо безбедност и комуналну инфраструктуру, јер су управо они то градили и унапређивали током претходних година.

„Важно нам је да брига о људима буде увек окосница наше политике и важно нам је да листа „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ покаже ту разлику у односу на друге листе које су акценат ставиле на мржњу“, закључио је Стефановић.