Вести

Стефановић: Србија никада више неће бити у туђим рукама, него у рукама свог народа

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стафановић, обратио се становницима Обреновца и позвао их да 4. марта изађу у што већем броју на биралишта и дају подршку листи „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ да настави да се бори за свако насеље, сваку општину, сваког човека и за свако ново радно место.

Он је поручио да је та странка своју решеност да јој брига о људима буде на првом месту, показала са сваким сусретом и директним разговором са грађанима, са сваком новоотвореном фабриком, домом здравља и школом, што се не може рећи за неке претходне власти.

„Оставили су нам само једно, милијарду и 250 милиона евра дуга! То су нам оставили. Од тог новца је могло да се сагради 250 школа, 250 вртића. Успели смо да вратимо скоро половину тог дуга, а док смо га враћали упоредо смо градили у Србији“, рекао је Стефановић.

Он је истакао да је председник Александар Вучић успео да уведе стабилност у државу, да буде главни гарант у борби против корупције и криминала и очисти земљу од тајкуна, захваљујући чему Србија никада више неће бити у туђим рукама, него у рукама свог народа.

Стефановић је позвао Обреновчане, подсећајући на њихов несаломиви дух који су показали током поплава 2014. године, да наставе да се боре за напредак свог града и своје државе и пруже Српској напредној странци прилику да настави да ствара сигурнију и бољу будућност за све.

На скупу је говорио и члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић који је указао на  важност што већег одзива бирача на изборима 4. марта. Он је поручио грађанима Обреновца да подршка политици Александра Вучића, представља  гарант да ће сви започети пројекти бити завршени и  да ће свака, и најмања општина, добити једнаку шансу за напредак и развој.