Вести

Стефановић: Важно је да се гради у сваком делу Београда

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић разговарао је са грађанима у Обреновцу и том приликом рекао да се види жеља локалне власти да ради за ову општину, али пре свега за грађане.

„Овде се граде нове школе, домови здравља, спортске хале, али се отварају и нови погони. Погон Меи Те се проширује, то је једна од фабрика која ће свакако обликовати будућност Обреновца у наредним годинама. Одлично је што су уз солидне плате, добар асортиман производа допринели томе да Обреновац има све бољу и бољу будућност“, истакао је Стефановић.

Стефановић је нагласио да је важно да се види да се гради у сваком делу општине, како у сеоском делу, тако и у централном, да се једнако води рачуна о свим грађанима, ма где они да живе.

„То нам је важно у сваком делу Београда. Овде у Обреновцу грађани морају да имају садржај какав имају на Врачару или Старом граду, као што и они морају имати садржај какав постоји било где у Београду“, закључио је Стефановић и додао да је важно да тамо где у претходним временима није довољно инвестирано у комуналне радове, да грађани данас то добију.

„Важно нам је да деца имају довољно школа, вртића и наравно да имамо прилику да Домовима здравља покажемо додатну бригу о грађанима и са наравно довољним бројем лекара, који ће сваком грађанину пружити потребну пажњу“, навео је Стефановић.

Стефановић се осврнуо и на разговор са најстаријим суграђанима и рекао да су они заслужни за све оно што данас имамо.

„Важно ми је да се посебна брига покаже пензионерима зато што, када смо могли и умели, увек смо могли да искористимо њихова знања и искуства, и да тим знањем и искуством подигнемо и унапредимо ову општину“, навео је Стефановић.

Стефановић се на крају захвалио свим људима који хоће да се боре, јер како је рекао, без борбе за свој град и општину нема ништа, и подвукао да због њихове борбе Обреновац све снажније иде напред.