Вести

Стефановић: Влада је давала реална обећања која је и испунила

Председник Градског одбора Београд Српске напредне странке Небојша Стефановић, разговарао је са становницима насеља Бањица, на Вождовцу, којима је поручио да је основни циљ СНС да општинска, градска и републичка власт буду тим у решавању захтева грађана.

„Ми смо спремни да са вама радимо, одредили смо општину као контакт тачку у којој ће се завршавати пројекти, где ће на једном месту моћи да се прикупи сва документација и реши сваки проблем“, рекао је Стефановић.

Према речима Стефановића  важно је да се грађани питају у шта желе да се улаже новац који припада и општинама и граду и држави, и то не само за основне потребе попут водовода, канализације и инфраструктуре, већ и за унапређење квалитета живота кроз јачање културних садржаја.

Стефановић је истакао да је важно постављати  реалне циљеве и да је Влада давала реална обећања која је и испунила.У прилог томе подсетио је, да је за свега три године капацитет обданишта повећан за 20 хиљада, а да је цена услуге смањена са 9.500 на 5.500 динара.