Вести

Стефановић: Вучић својом политиком доказао да су му брига о људима и стабилност приоритет

Председник Градског одбора Српске напредне странке Београд Небојша Стефановић, поручио је на скупу у општини  Звездара, да 4. марта почиње нова етапа будућности и позвао све Београђане да изађу на биралишта и гласају за изборну листу „Александра Вучић - Зато што волимо Београд!“, јер је чине људи који воле сваки део престонице једнако.

„Није случајно што је прва станица метроа, станица Миријево. Бринућемо о Звездарцима, јер за нас су и Миријево и Мали и Велики мокри луг, једнако Звездара као што је и Вуков споменик“, рекао је Стефановић.

Стефановић је рекао да је Александар Вучић својом политиком доказао да су му брига о људима и стабилност приоритет, о чему сведоче и његов однос са најзначајнијим светским државницима.

„Та политичка и економска стабилност омогућавају нам да доведемо инвеститоре који ће улагати у нашу земљу“, поручио је Стефановић.

Подсетио је да то није био случај са неким претходним властима, које су били катастрофа за Србију и који ништа нису радили за своју земљу, већ су само пунили сопствене џепове. Зато, како је приметио Стефановић и не чуди што у том периоду није било страних инвестиција у Србији, што је број незапослених растао и што се ништа лепо није дешавало у Србији.

„Е, то је Александар Вучић успео да преокрене, а то је била тешка битка да из дебелог минуса, из оне земље која није имала наду, подигне Србију до нивоа да сви хоће да разговарају са њом, да хоће да отварају фирме, да хоће да запошљавају нашу децу“, рекао је Стефановић.

Он је нагласио и да данас и у општинској и градској каси има толико новца да је могуће да почне асфалтирање сваке неасфалтиране улице, да се решава питање водовода и канализације, што су, како је истакао,  проблем који они претходни нису хтели да решавају.

„Да се бавимо решавањем свих нагомиланих проблема у граду коме су оставили дуг од милијарду и 250 милиона евра, који нам је Ђилас оставио“, рекао је Стефановић.

Он је нагласио да и поред тога оптимизам не мањка међу грађанима и да то види у сваком сусрету са људима, јер осећа колико они желе да се боре за своју Србију, за свој Београд, за своју Звездару, колико желе да се гради, да се настави са повећавањем плата и пензија.

„Да нон стоп радимо на томе, ми то дугујемо због наше земље и наше будућности, дугујемо због подршке председнику Александру Вучићу, који нам помаже да покренемо Србију напред“, рекао је Стефановић.

Стефановић се посебно захвалио пензионерима, људима који су градили нашу земљу и наш град и којима дугујемо велику захвалност за све што имамо данас.