Вести

Терзић: Желимо темељно да градимо будућност

Млади лидер Српске напредне странке Милош Терзић, чије се име налази при врху изборне листе "Александар Вучић - За нашу децу", поручио је да ће у његовом раду у парламенту у фокусу бити управо млади и решавање проблема младих, како би се створио амбијент за њихов останак у Србији.

Терзић је истакао да програм Србија 2025 подразумева 14 милијарди евра улагања у младе.

"Ја имам ћерку и волео бих да она остане овде и да не размишља о одласку“, рекао је Терзић.

Jош је посла пред нама, јер иако је много фабрика отворено, путева изграђено, увек има још посла.

"Желимо темељно да градимо будућност. Улагаће се у путеве, пруге, али и у здравствени систем, образовање, културу. Ниједан сегмент не сме да остане заборављен и занемарен", рекао је Терзић.

Додао је да је Србија та која у региону искључиво инсистира на миру и стабилности, који су неопходни да бисмо радом и економским напретком могли да престигнемо дуге.

"На такве изазове ћемо увек одговарати новим инвестицијама, фабрикама, радним местима", рекао је Терзић.

Терзић је навео да су најважнији изазови пред Србијом политичка стабилност и економски просперитет, и да је зато важно да грађани 21. јуна изађу на гласање.

"Да имамо стабилну већину, како бисмо могли да доносимо неопходне економске одлуке", рекао је Терзић.

Додао је да су избори 21. јуна "судбински важни" за Србију.

"Припремили смо план и програм Србија 2025, улагање у све области. Циљ нам је просечна плата од 900 евра, а пензија између 430-440 евра. Важно је да имамо добру енергију и да желимо да помогнемо остварење тог плана", рекао је Терзић.

 

 

 

Извор: Танјуг