Вести

Ускоро интензивнији протести

Новинар: Лекари су рекли да ће се током ноћи донети одлука у оквиру његове породице да ли ће се интензивирати терапија, односно да ли ће почети та прехрана интравенозна.
Александар Вучић: Стварно не знам и не мешам се у лекарски посао, тако да...
Новинар: Ово је посао породице и Томислава Николића.
Александар Вучић: Не, не знам, а свакако, пошто се не разумем у то, дакле, само бих онима који мисле да су много паметни кад нападају Томислава Николића, ако мисле да је лепо са цевчицама живети и тако даље, рекао да стварно није лепо...
Новинар: То није било питање, само сам хтела да питам да ли ће бити донета одлука током ноћи?
Александар Вучић: Ја сам већ рекао да не знам, немојте да ме бијете што не знам, извините што сам рекао реченицу више.

Новинар: Извините. Рекли су да су неки органи почели да отказују.
Александар Вучић: Има проблема са бубрезима, нашли су вишак крви у урину и зато је морала да буде примењена терапија. Мислим, толико сам чак и ја разумео као апсолутни лаик.
Ми ћемо да се спремамо као политичка странка за даљи притисак на власт и од тога нећемо одустати.
Новинар: Какви ће то притисци да буду?
Александар Вучић: Па, као што видите полако по целој Србији почињемо скупове и протесте, вечерас је то било испред Радио телевизије Војводине, сутра ће испред РТС-а и тако, одржаваћемо протесте испред свих оних који представљају режимске слуге, а онда ћемо видети можда већ за следећу недељу да, наравно, ово само могу да кажем, не искључујем могућност уопште није договорено и још не желим да најављујем, али није немогуће да наредне недеље између Васкрса и 1. маја позовемо све, целу Србију у Београд.
Новинар: Хвала пуно.
Александар Вучић: Хвала најлепше.