Вести

Весић: Безбедност свих Београђана биће на много вишем нивоу

Заменик градоначелника Београда Горан Весић честитао је у име града Београда министру унутрашњих послова Александру Вулину и начелнику Управе београдске полиције Веселину Милићу на хапшењу криминалне групе Вељка Беливука.

Весић им је честитао на, како је навео, разбијању те криминалне групе која је претила да угрози безбедност грађана Београда.

"Ми као град тесно сарађујемо са Министарством унутрашњих послова по многим питањима и до сада смо имали одличну сарадњу обезбеђујући да град буде безбедније место за живот", рекао је Весић.

Весић је рекао како је сасвим сигуран да ће сјајном акцијом и "елиминацијом велике криминалне групе" која је, како истиче, изгледала као "мала држава", безбедност свих Београђана бити на много вишем нивоу.

Весић је додао да је министра Вулина позвао да присуствује наредној седници Скупштине Београда како би грађанима поднео извештај о стању безбедности у главном граду, што је, додаје, Вулин и прихватио.

"Министар је обећао да ће то бити пракса и да ће долазити барем једном годишње на седнице Скупштине града како бисмо расправљали о заједничкој безбедности", навео је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг