Вести

Весић: Ђилас је спреман на све

Драган Ђилас је новим нападом на сина председника Александра Вучића поново показао да је спреман на све не би ли скренуо пажњу на себе и своју пропалу политичку каријеру, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић.

Као што је данас наредио својим медијима да измишљају најгоре лажи о Данилу Вучићу, тако су његови сарадници месецима уназад позивали на силовање премијерке, на вешање председника, на сатанизацију његове породице па и на обрачун са децом, на паљење књига. Ђилас је спреман на све па и на то да уходи сина председника, угрожава му безбедност, црта мету на чело и незаконито га снима. Да ли треба да заборавимо да су Ђиласове присталице и медији када је Данило Вучић био заражен корона вирусом јавно изражавали жељу да заврши на респиратору. Никада се ниједан политичар у било којој демократској земљи није понашао бедније од Ђиласа.

Ђиласовим медијима Данило је крив само зато јер је син председника Републике. Два дана крволочно дивљају над најстаријим дететом председника Србије. Вучић је Ђиласу крив јер је подигао Србију, увео ред у наше друштво, а у таквој Србији Ђилас више нема где да краде, па је логично да жели да је руши, циљајуци управо сина председника државе, наравно, како би наудио самом Александру Вучићу.

Ако неко треба да носи етикету озбиљног криминалца, онда је то свакако Драган Ђилас, који је за време док је био на власти, радећи са државом, имао промет преко 600 милиона евра.

Позивам медије који траже главу сина председника Вучића, да се обрате свом спонзору и да се позабаве његовим криминалним делима. Јер, није овај младић никакав криминалац, већ онај ко се обогатио на држави Србији. А то је управо Драган Ђилас.

 

 

Извор: Танјуг