Вести

Весић: Ђилас показује нервозу и прети неистомишљеницима

Члан председништва СНС Горан Весић изјавио је да лидер СзС Драган Ђилас показује нервозу и прети неистомишљеницима, зато што је прошло време када је он, Ђилас, могао да одлучује о животу људи, уређује све медије и манипулише грађанима и истраживањима, која данас показују да није популаран.

Ђилас већ данима прети људима који се усуде да мисле другачије.

Тако је, каже Весић, после новинара Блица, којима је претио у петак због објављивања истраживања, данас на његовој мети директор ИПСОС-а, агенције за истраживање јавног мњења.

Објављујући његово презиме и место где живи, Ђилас је човеку који се бави истраживањем јавног мњења и његовој породици нацртао мету, истиче Весић.

Према његовим речима, Ђилас очигледно мрзи људе који су поштено зарадили новац, јер он је паре зарадио користећи политички утицај и државну функцију.

"Ђилас очигледно мрзи и истраживања јавног мнења, јер у њима није популаран баш зато јер сви грађани Србије знају како је зарадио новац који данас има. Ђилас мрзи медије који објављују истраживања јавног мнења, јер је он научио да управља медијима онако како је то радио у периоду од 2004 - 2013, када га је покојна Верица Бараћ оптуживала да влада медијима у Србији", рекао је Весић.

Весић оцењује и да је Ђилас нервозан и јер се пројекат Београд на води успешно развија, зато што се граде нове зграде а станови се купују.

"Јер, Ђилас је лагао људе тврдећи да се Београд на води никада неће изградити, да је то само макета и превара. Сада када сви виде да је лагао криви су му људи који купују станове од новца који су поштено зарадили, за разлику од њега. И на крају, док је био градоначелник Ђилас ни камен није био у стању да помери из Савског амфитеатра, а не да уклони шине, вагоне и ругло које грађани деценијама памте", рекао је Весић.

Весић је подсетио и да је Ђилас неколико година раније сам промовисао у Кану пројекат Град на води, који, каже Весић, није знао да спроведе.

 

 

 

Извор: Танјуг