Вести

Весић: Ђиласовој дволичности нема краја

Када год помислим да Ђилас не може да буде лицермернији он ме поново демантује и покаже да његовој дволичности нема краја, поручио је члан председништва СНС и заменик градоначелника Горан Весић.

Весић наводи да је Ђилас напао Град Београд и Владу Републике Србије у интервјуу недељнику Време јер ће “Кинези добити да раде метро без тендера”, а на питање новинара да ли су он и Борис Тадић хтели да дају посао француској компанији без тендера Ђилас одговара да је тачно, “да су хтели да купе возове и електро-опрему без тендера за 350 милиона евра али да је то неупоредиво".

"Шта је ту неупоредиво? За Ђиласа је значи лоше када садашња Влада и Град Београд граде метро кроз међудржавни споразум без тендера а добро је када су Тадић и он хтели да доделе исти посао другој компанији без тендера!? Па да ли је ова политичка лупежа нормална", рекао је Весић.

Како је рекао, једна ствар је неупоредива, а то је да ће садашња градска власт направити метро, а Ђилас није.

"А обећавао га је јавно грађанима и 2008, и 2009, и 2010 и 2011. године! Када ми изградимо метро то ће бити још један доказ колико је Ђилас неспособан. И зато би он да Београд остане без метроа јер њега никада није интересовало шта је добро за грађане", рекао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг