Вести

Весић: Глас за листу СНС је глас за наставак развоја Београда

Члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић рекао је да глас за листу "Александар Вучић - Београд сутра" значи глас за наставак развоја Београда.

"Глас за листу "Александар Вучић - Београд сутра" значи да ће Влада Србије моћи да настави са изградњом и да заврши изградњу метроа, Експа, градске железнице, односно система БГ воза, обилазницу око Београда ка Панчеву", навео је Весић у општини Савски венац, где је потписом подржао изборну листу Српске напредне странке.

Весић је истакао да Влада Србије тесно сарађује са Градом Београдом на развоју престонице, исто као што развија сваки део земље.

Додао је да је глас за листу СНС-а и глас за изградњу новог моста на Дунаву код Винче, као и моста код Аде Хује, те новог савског моста, на месту старог.

"Глас за листу СНС значи да ћемо изградити градски тунел, од Карађорђеве улице до Булевара деспота Стефана, да ћемо изградити две велике фабрике за прераду отпадних вода, у Великом селу и Батајници", навео је Весић.

"Уколико листа добије поверење грађана то је и гаранција да ће се наставити са реализацијом свих тих, али и других пројеката које Влада Србије финансира у Београду", рекао је Весић.

"Важно је и да ћемо изградити нову оперу на месту некадашњег Сајма, у хали 1, која је под заштитом и биће сачувана и реконструисана и постаће место културних дешавања, као и да ћемо урадити позориште "Бошко Буха", као и многе друге важне пројекте у граду, како би се наставио развој Београда, као и сваког другог дела наше Србије", поручио је Весић.

Додао је да је равномерни развој Србије, који подразумева и развој Београда као главног града, политика председника Александра Вучића и позвао је грађане да свој глас 2. јуна дају управо листи "Александар Вучић - Београд сутра".

 

 

Извор: Танјуг