Вести

Весић: Лидери Савеза за Србију мрзе жене

Данашњи вулгаран напад сарадника Драгана Ђиласа на председницу општине Савски Венац Ирену Вујовић показује да напади на жене од стране представника Ђиласове коалиције нису изоловани инциденти већ њихов програм, рекао је данас члан Председништва СНС Горан Весић.

"Жалосно је да у 21. веку у Србији постоје политичари и странке које верују да ће узети власт вређајући жене и тако што ће стварати армосферу линча против политичких неистомишљеника", каже Весић.

Весић је најоштрије осудио вулгарни напад на Ирену Вујовић, која је, каже, часна и успешна жена која треба да буде пример како се радом и поштењем стиче поштовање других.

Такође је осудио нападе на све новинарке, уреднице и друге жене које су изложене бесомучној тортури од лидера Савеза за Србију.

"Од Ђиласовог јуришника Вишекруне ништа ме не изненађује пошто је већ позивао је на убиство председника Вучића. Његово понашање само потрвђује да су људи који воде Ђиласов, Бошков у Јеремићев Савез они који мрзе жене и верују да свако ко не мисли као они треба да буде убијен, силован или линчован", истиче Весић.

Ирени Вујовић Весић поручује да су сви часни и поштени мушкарци, родитељи, колеге, грађани њене општине и нашег града уз њу.

"За разлику од Ђиласа и његових јуришника, за нас су жене, мајке, сестре, кћерке, пријатељице, супруге и особе чије се достојанство и интегритет поштује", закључио је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг