Вести

Весић: Нови покушај да криминалци преузму власт

Политичари који су заједно са криминалном бандом Вељка Беливука спремали државни удар постају све нервознији, јер се обруч правде стеже око њих и суђење ускоро почиње, изјавио је члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић.

"Зато је лажима које су данас објављене, а које је изнео шеф ове банде нападнут директно председник Србије Александар Вучић који је симбол борбе против криминала", навео је Весић.

Весић тврди да је та криминална група подржана од стране домаћих и страних политичких структура и да жели да уклањањем Вучића заустави економски напредак земље и прекине реформе којима Србије постаје друштво у којем се поштују закони.

Како је истакао, оличење такве Србије и таквог друштва је Александар Вучић.

"Криминалци и политичари који их подржавају, а који би на силу, мимо воље народа, да преузму власт, знају да за њих нема места у Србији у којој се поштују закони. Зато нападају Вучића који их је ставио тамо где им је место и где ће заувек остати – иза решетака", рекао је Весић и подвукао:

"Зато не нападају политичаре који су их подржавали, дружили се са њима и омогућили да постану најмоструознија криминална банда на Балкану. Нападају Вучића који их је ухапсио".

Весић је рекао да напад на Вучића и његову породицу није лични чин већ напад на институцију председника Републике Србије.

"То је напад на Србију коју води и представља председник са жељом да се изазове нестабилност и безакоње у којем се криминалци и тајкуни најбоље сналазе. Хаос у коме о будућности Србије не одлучује народ већ странци и њихови домаћи полтрони", навео је Весић и истакао да то не смемо да дозволимо.

 

 

 

Извор: Танјуг