Вести

Весић: Нови тржни центар у Обреновцу запошљаваће 150 људи

Заменик градоначелника Београда Горан Весић свечано је отворио нови тржни центар „Ритејл нест парк” у Обреновцу, а заједно са њим завршетак радова на овој важној инвестицији озваничили су и амбасадор Чешке Томаш Кухта, председник општине Обреновац Мирослав Чучковић и инвеститор Михаел Августин.

Весић је том приликом истакао да нема малих и великих инвестиција јер свака захваљујући којој се запошљава макар један човек подједнако је важна.

Овде ће да ради 150 људи, што је једнако важно као и Меита где је запослено три и по хиљаде људи. Само тако, инвестицијама које су свуда, можемо да развијамо нашу земљу и Београд рекао је Весић.
Весић је захвалио свима који су учествовали у реализацији, подсећајући да је на овом месту прошлог новембра постављен камен-темељац. 

Следи и друга фаза, те ће бити нових фирми и нових инвестиција. Као што смо били најбољи у Европи у вакцинацији, тако смо и у привлачењу страних инвеститора и обезбеђивању радних места како би људи остали овде и нормално живели од свог рада, истакао је Весић.

Никада се Обреновац није градио као што се гради претходних година, али и читав Београд и Србија, оценио је Весић. 

Наставимо ли овако, успећемо да надокнадимо сав заостатак из деведесетих година, поручио је Весић.

 

 

Извор: Танјуг