Вести

Весић: Обрадовић и даље изазива инциденте

Заменик градоначелника Београда Горан Весић оценио је да инцидент у Скупштини Србије није "ништа ново" и да представља наставак политике лидера Двери Бошка Обрадовића и његовог налогодавца Драгана Ђиласа, који жели да "у Београду падне крв и он у нередима дође на власт".

"Занимљиво је да се Бошко Обрадовић буни због ситуације у Црној Гори, а представља део Ђиласове коалиције која је, примера ради, подржала Раду Трајковић да изађе на косовске изборе. Kандидат Раде Трајковић је подржавао (Хашима) Тачија и (Рамуша) Харадинаја, по чему се може закључити да Ђиласу и Обрадовићу одговара све око услова за изборе на Kосову. Сарадња с Харадинајем им је добра, а у Србији ништа не ваља и требало би правити хаос", рекао је Весић.

Према његовим речима, до избора ће бити још оваквих инцидената, јер, како је рекао, Ђилас осим тога нема шта да понуди.

"Није никада дао одговоре на питања око Kосова, односа с Русијом или војне неутралности. На снимку се јасно види да је инцидент започео Обрадовић који је ударио Александра Мартиновића. Kо је видео снимак може да се увери да је посланика Мартиновића ударио Бошко Обрадовић, то је јасно као дан", закључио је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг