Вести

Весић: Преко Ђиласове фирме прошло 628.000.000 евра

Заменик градоначелника Београда Горан Весић тврди да је лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас у време када је био градоначелник Београда био у "највећем сукобу интереса у модерној европској политици", наводећи да је кроз његову приватну фирму тада прошло 628.000.000 евра.

Весић у тој чињеници види објашњење због чега се, како је рекао, не треба чудити откуд Ђиласовом брату толики станови, о чему су писали медији наводећи да Ђиласов брат Гојко поседује 29 станова у Београду.

"Али зато кад неко нападне његовог брата, онда он прича да је то напад на породицу, а кад нападну Вучићеву породицу, онда то није напад на породицу. Кад измишљају причу о Вучићевом брату, онда то није напад на породицу. Кад пошаље своје хулигане, које је контролисао тад ''1 од 5 милиона'' да пале бакље испред куће где ја живим и угрожавају моју породицу, то није напад на породицу", рекао је Весић.

Весић је подсетио и на то, како је рекао, Ђилас послао своје "криминалце" и људе да дођу на промоцију његове (Весићеве) књиге, да вређају његове присталице, да "отму паре за лечење деце" и запале књигу.

"И то није угрожавање ни моје породице ни мојих пријатеља? Не, важно је да се неко усудио да помене његовог брата, а то што његов брат има 20 и нешто станова, какве везе има?", примећује Весић.

Весић је уз то скренуо пажњу на то да, како је рекао, нико не зна како се зову Ђиласова деца и да, како је рекао, и не треба да зна.

"А сви знају како се зову Вучићева деца", констатовао је Весић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Хепи