Вести

Весић: Сигуран сам да ће грађани подржати Вучића

Заменик градоначелника Београда, Горан Весић, потписао је данас подршку листи "Александар Вучић - За нашу децу" и поручио да ће 26. априла у рукама грађана Србије бити одлука како ће се наша земља даље развијати.

Весић је у Општинском одбору СНС Врачар рекао да ће грађани одлучити да ли желе да се наставе промене и реформе и да ли желе да Александар Вучић и СНС, који су изградили 350 киломатара ауто-путева, у наредне четири године изграде још 700 километара.

"Да ли цене то што је инфалција од 11 одсто 2011. године у 2019. години била 1,9 одсто, да ли желе да Србија настави са променама, да ли желе да расте животни стандард? Данас је у Београду просечна плата 633 евра, пре шест година је била 465 евра, данас је у Србији просечна плата 500 евра, а 2012. године је била око 310 евра", рекао је Весић.

Весић је навео да грађани треба да кажу да ли желе да позиција Србије у међународној заједници буде још боља, да ли желе да се наставе промене или желе да се врате на старо, пре 2012. године.

"Грађани су увек у праву. Апосутно сам сигуран да ће грађани донети праву одлуку, да ће подржати листу "Александар Вучић - За нашу децу", да ће подржати оне који воде ову земљу у правом правцу", рекао је Весић.

Навео је и да пре него што донесу одлуку, грађани треба да себи дају одговор на три питања.

"Да ли се данас у Србији живи боље него 2012. године? Да ли они који не виде да се граде путеви, да расте животни стандард, да имамо нове инвестиције, да се смањила незапосленост, да Србија боље стоји у међународној заједници, да ли ти могу да воде Србију? На крају, оно што је најважније питање - да ли Србију у којој желе да њихова деца живе може да изгради Александар Вучић или било који други политчар?", упитао је Весић.

Весић сматра да је одговор врло јасан и да ће грађани одлучити да је то листа "Александар Вучић - За нашу децу" и да ће Србија на тај начин наставити путем промена и даљег развоја.

 

 

 

Извор: Танјуг