Вести

Весић: Тајкунски медији имају циљ да униште живот деци председника Србије

Да наши политички противници мисле да је у борби против Александар Вучић све дозвољено показује нови напад портала Крик на Данила, његовог сина, рекао је члан Председништва Српске напредне странке Горан Весић.

"Крик је пре више месеци измислио причу да је син председника Србије Данило Вучић менаџер тренутно једног од најтраженијих младих европских фудбалера Душана Влаховића. Ту њихову лаж нудили су италијанским медијима у којима је главна спортска вест где ће Влаховић да настави каријеру. Пошто су лаж потурили италијанским медијима сада то писање користе како би доказали оно што су измислили. Неважно им је што је ове лажи демантовала чак  и менаџерска агенција младог фудбалера рекавши да Данило Вучић нема баш никакве везе са тим", рекао је Весић.

Овај метод ширења лажи о политичким противницима преко медија из региона одавно је познат. Почело је још 2001. године када је фабрика дувана из Хрватске пласирала дуванску аферу против тадашњег премијера Србије Зорана Ђинђића. Овај хибридни рат води се већ годинама против Александра Вучића преко чланова његове породице. Зато је данас, на рођендан сина председника Србије Данила, пласирана нова неистина. Ови тајкунски медији годинама систематски нападају не само Данила већ и његовој сестру Милицу као и малог Вукана!

"Крик не интересује истина. Њихов једини циљ је да преко бруталних лажи које потом преносе тајкунски медији униште живот деци председника Србије Александра Вучића, али и њему лично", рекао је Весић.

 

 

 

Извор: Танјуг