Вести

Весић: Тамо где је народ Србије тамо је и Вучић

Горан Весић, члан председништва СНС каже да је одлука председника Александра Вучића да обиђе свих 29 округа у Србији и народу поднесе извештај о свом и раду државног руководства за њега очекивана.

"Вучић је политичар чија снага потиче из народне подршке мандата и који за свој рад одговара само грађанима", напомиње Весић.

Додаје да је Вучић први председник у новијој историји Србије кога не занимају проценти подршке, државне привилегије и који "не жели да седи у кабинету више од онога што му је посао по државном протоколу".

Вучић је увек са својим народом, разговара са људима, слуша идеје, критике и предлоге, констатује Весић.

"Док Ђилас, Јеремић и Обрадовић понижавају жене Србије и називају их курвама, фуксама и дрољама, Вучић пружа руку нашим суграђанкама, мајкама и сестрама тражећи боља решења за живот њихових породица", наводи Весић и оцењује да "Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић као политички програм нуде вешање политичких неистомишљеника на Теразијама. Вучић обезбеђује радна места, субвенције за пољопривреднике и боље радно окружење".

Такође, како наводи, док присталице Јеремића, Ђиласа и Обрадовића прете Вучићевој деци преко друштвених мрежа, Вучић свој деци Србије, па и њиховој, жели да обезбеди боље услове за школовање и живот, како би и после школовања остали у Србији, која управо за време Вучића постаје технолошки све ближе развијеном свету.

Весић зато поздравља одлуку председника, понавља да га она не изненађује и закључује: "тамо где је народ Србије, тамо је и Вучић".

 

 

 

Извор: Танјуг