Вести

Влада није испунила ниједно обећање

Дакле, не треба ни мистификовати разлоге за садашње стање у Србији. Сви  они у свом корену  имају потезе који се вуку у Немањиној и на Андрићевом венцу и СНС сматра да је Влада показала да нема решење за нагомилане проблеме у друштву. Влада је показала потпуну неспособност да управља инфраструктурним пројектима и сви инфраструктурни пројекти који су започети још увек чекају на свој завршетак, а одговорност за пробијене рокове није нешто што је било предмет озбиљнијег и детаљнијег испитивања Владе, као ни учешће бројних сумњивих предузећа у инфраструктурним пројектима чијим се радом ових дана баве државни органи. Такође, једна од кључних жртава политике Владе јесте био и животни стандард грађана који је опао за трећину и грађани Србије данас су суочени са можда најтежим периодом у претходних десет година владавине конгломерата политичких странака које данас творе владајућу коалицију. По питању борбе против корупције и организованог криминала треба рећи да се Влада показала главним покровитељем злоупотреба у јавним набавкама о чему сведочи и чињеница да се на годишњем нивоу проневери више од милијарду евра по истраживањима независних европских институција, што значи да се на месечном нивоу проневери и до деведесет милона евра.

Српска напредна странка изражава задовољство због чињенице да су се у подршци режиму данас ујединиле све или готово све странке у Србији, дакле и СПС и ЛДП, и бројне друге сателитске странке режима и да тај фронт борбе против промена нема апслоутно никакву шансу да  задржи оно што је несумњива воља и опредељење грађана да до промена у Србији дође. СНС јесте катализатор промена и ми ћемо наставити у наредном периоду да се свуда и на сваком кораку свим демократским и легитимним политичким средствима боримо да до промена у Србији дође.
Ја вам се захваљујем, уколико имате неких питања, ја сам спреман да на њих одговорим, уколико не, најлепше хвала што сте дошли на нашу конференцију.