Вести

Влада уништава српску привреду

Дакле, СНС сматра да је ДС у потпуности изгубила компас, да више не знају шта раде, да једино чиме се баве су свакодневне лажи и измишљотине против политичких противника и нека се тиме и баве, али немој да се баве српском привредом, српском економијом пошто су показали да чим се додирну српске привреде да је само уништавају и разарају. Ово је наше озбиљно упозорење властима зато што неко после њих мора да води ову земљу и неко после њих мора да вади вруће кромпире из ватре и ми смо спремни да то учинимо, али их молимо да нам не оставе кућу потпуно празну, да нам бар оставе зидове ако ништа друго да бисмо могли да урадимо нешто и направимо  кућу у којој људи могу да живе нормално и пристојно. СНС констатује да ДС сем припрема и вођења кампање против СНС не ради ама баш ништа у овој земљи уз уништавање привреде. Било би добро нек наставе ту кампању против СНС, ми упозоравамо грађане Србије да је то једино чиме се баве, а нека оставе српску привреду, нека бар њу не уништавају.

Желим да вам наведем само неке примере како то функционише, претпостављам да је овако било и у Енвер Хоџино време, опростиће ми Албанци што помињем, дакле сваки функционер којег год замислите имао је већу минутажу у ударном дневнику телевизије Србије у последњих десет дана, од свеукупне СНС, сваки ако хоћете да помислите на Ћирића значајно више, на Душана Петровића убедљиво више, о Борису Тадићу да и не говорим, о Драгану Ђиласу такође, Снежани Маловић, кога год поменете они сами не њихове странке, они сами имају или Драган Шутановац имају неупоредиво већу минутажу него што их има цела СНС.То је што се тиче медија које сви финансирамо, нећемо да коментаришемо све оно што се збива у другим медијима коју су приватни а који су под дирекном контролом Драгана Ђиласа и Срђана Шапера .

Желимо да вас обавестимо да би било добро кад би ДС желела да распише изборе, ми очекујемо да ово најновије истраживање Нина медије и Жикине радионице се покаже као истинито и важно је да они пусте народ да се изјасни. Ја очекујем тих 15% за ДС да је то идеално, куд ћете боље, само нека пусте изборе па да видимо шта ће народ да каже. Е то има само у овој држави где је могуће да такве лажи фабрикује власт, али то довољно говори о њиховом страху.

Да бисмо им страх појачали желим да вас обавестим о коначном термину, 24. јуна у Београду биће одржана велика антикорупцијска конференција где ћемо имати веома значајне госте из иностранства, представити програм за борбу против корупције, показати која су то наша решења, како ћемо спроводити мере специјалне превенције, како и на који начин се обрачунати са оним што представља данас највећи системски лоповлук у Србији и оно што представља суштину власти ДС и њених коалиционих партнера.

СНС такође је задовољна чињеницом да су се све режимске странке заједно са ЛДП окупиле у широки  фронт за одбрану привилегија, одбрану политичке класе и добро је већ они јасно говоре како би они могли заједно зато што сви заједно неће имати онолико гласова колико ће добити СНС. Али је добро да људи знају да између њих нема никакве разлике и да је потпуно свеједно да ли гласати за Ивицу Дачића или за Чедомира Јовановића или Бориса Тадића, дакле то се  слива у исти кош. Е ми ћемо у онај други кош на супротној страни од њих, дакле сви који су за промене, сви људи који хоће да више не виде у извршној власти ни Ивицу Дачића ни Чедомира Јовановића ни људе из ДС гласаће за промене и уверени смо да ће гласати за СНС. А моје питање је данас у вези овог истраживања - јесу ли они то сами радили или им је неко помогао, мислим на људе из ДС-а, је ли им то неко паметан помагао или су то сами смислили? Не верујем да је то Пајтић сам од себе смислио, знам да је платио, али не верујем да је сам смислио.

Изволите ако имате неко питање?

Мени се учини да ћете да питате нешто, синоћ сам био на састанку са више дипломата, невероватно је да се режим на овакав начин срамоти, људи се смеју и њима и њиховим Нинама или не знам каквим већ радионицама са измишљеним  истраживањима.

Хвала вам најлепше.