Вести

Вучевић: Доградња ПИО Фонда у Новом Саду у првих пет инвестиција

Око 95 одсто радова на доградњи Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО Фонд) у Новом Саду је завршено, уложено је 600 милиона динара, а објекат ће у потпуности бити готов крајем септембра или почетком октобра.

Ово је по вредности сигурно у првих пет инвестиција у граду. Пре нешто више од годину дана смо обишли градилиште када је било свега три одсто изграђено, данас смо на 95 одсто завршеног објекта. Поред короне и свих изазова са којима се суочава цело друштво, вредни неимари и сви који раде на овом пројекту нису стали и све фантастично напредује. Ово ће бити најлепша зграда ПИО Фонда у Србији, рекао је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Вучевић је истакао да ће у новој згради бити обезбеђени најбољи услови за све кориснике, од особа које треба медицински да буду прегледане до оних који подносе захтеве за старосну или инвалидску пензију.

"Овакав објекат у оквиру ПИО Фонда не постоји у целој држави. Најмодернији објекат, видели сте да по први пут имамо два спрата за паркирање са системима лифтова, клацкалица, ово је апсолутно прилагођено и особама са инвалидитетом", напоменуо је Вучевић.

 

 

Извор: Танјуг