Вести

Вучевић: Интервју Павлова пун неистина и глупости

НОВИ САД, - Члан председништва Српске напредне странке из Новог Сада Милош Вучевић изјавио је данас да интервју новоизабраног покрајинског секретара за науку и технолошки развој Владимира Павлова, дат сајту Радио телевизије Војводине, врви од глупости и неистина.

Реагујући на изјаву Павлова да је "власт коју предводи Александар Вучић неспособна" и да се "власт не води на славама, у емоцијама и јуначким песмама", Вучевић је рекао Танјугу да је Павлов поменутим интервјуом само показао да је човек прошлости, што, како је нагласио, и не чуди "с обзиром да је на место покрајинског секретара изабран гласовима Шешељевих и Карићевих представника у Скупштини Војводине".

"Плаши нас што је један тако важан секретаријат као што је секретаријат за науку и технолошки развој добио човек прошлости који очигледно није обавештен да је Александар Вучић, односно влада на чијем је он челу, добила огромну подршку грађана на изборима одржаним ове године", рекао је Вучевић.

Он је додао да Павлов вероватно није обавештен да сви релевантни представници међународних организација Александру Вучићу одају признање и дају највеће оцене на начин на који предводи реформе у Србији и на који подстиче напредак земље. 

"Довољно је погледати списак међународних организација или листу држава чији су председници или премијери долазили у Београд од када је на челу републичке владе Александар Вучић, па да се схвати величина и значај међународне подршке квалитету и озбиљности политике коју спроводи Влада Републике Србије на челу са Александорм Вучићем, а коју пре свега подржавају грађани Србије", нагласио је Вучевић.

Све што ради републичка влада коју предводи Александар Вучић, како је истакао Вучевић, усмерено је искључиво на напредак и бољитак грађана Србије, док су такозвани борци за демократију врло добро и зналачки наплатили ту своју борбу, а један од примера тих "бораца за демократију" је, како је рекао Вучевић, управо Владимир Павлов.

По Вучевићевим речима, много важније и битније за грађане у Војводини би било да се Павлов бави питањима где су паре којим је располагао секретаријат на чијем се сада челу налази и фондови који се наслањају на тај секретаријат, јер је, како је рекао, више пута указивано на криминално управљење тим фондовима и на очигледну и беспризорну крађу новца грађана у Војводини.

Овом изјавом Павлова Српска напредна странка је, сматра Вучевић, добила само потврду да нема никавих промена у раду Покрајинске владе предвођене Бојаном Пајтићем, коју, како је казао, подржава свега шест одсто грађана у Војводини, што је најречитији показатељ њеног легитимитета и легалитета.

Извор: Танјуг