Вести

Вучевић: Једна држава, једна опција, једна листа, до победе

Председник Српске напредне странке и први на изборној листи "Србија не сме да стане" Милош Вучевић изјавио је да су остала четири дана до судбинских избора за Србију, а да избор на 17. децембра никада није био јаснији, јер се на њима, како је рекао, бира између народне листе коју води Александар Вучић и свих осталих које води Драган Ђилас.

На предизборном скупу у Новом Саду Вучевић је рекао да су све маске пале и да ситуација никада није била јаснија.

"Четири дана од одлуке шта ће бити са Србијом, шта ће бити са свима нама, шта ће бити са нашим породицама, нашом децом. С једне стране, једна листа народна - "Александар Вучић, Србија не сме да стане". Једна листа против свих других листа које имају све друге боје. Без обзира да ли су жуте, зелене, наранџасте, љубичасте, које год хоћете боје, све имају заједничког менаџера. Имају заједничког газду и политичког и финансијског, Драгана Ђиласа", рекао је Вучевић.

Вучевић је додао да се 17. децембра Србија пита "или Александар Вучић или Драган Ђилас".

"Нема трећег, нема четвртог, нема петог. Или гласамо за листу Александар Вучић Србија не сме да стане. Или гласате за Ђиласове листе", поручио је Вучевић.

Како је рекао, то значи да се гласа за листу "Србија не сме да стане" да се настави са развојем, изградњом, јачањем Србије, "да је боље повезујемо, да нам се више деце рађа, да имамо бољу, снажнију војску, да се боримо за Србе на Косову и Метохији".

"Да ли гласамо за то да нам расту плате и да пензије прате плате. Или хоћете да се вратимо у период пре 2012. године, када је све било супротно, када смо губили фабрике, када смо губили радна места, када смо изгубили Црну Гору, када су кренули да нам отимају Косово и Метохију, када смо били поражени, понижени. То су године које су нам појели скакавци, а скакавци су они некадашња, а и данашња жута елита. Само је њима било боље, а свима,  другима, свим грађанима Србије било горе",  рекао је Вучевић.

Запитао је грађане да ли се сећају како су тада у Скупштини гласали из Солуна или Бодрума.

"Сви ти који су послушници су са извршиоци са Драганом Ђиласом. И данас нам они држе предавање. Данас нам они кажу да су за Србију против насиља. Они који су спроводили најгоре правно и физичко насиље. Опљачкали су државу, обезвредили народ. И само је њима било добро", рекао је Вучевић.

Зато, како сматра, 17. децембра је лак избор.

"Хоћете ли снажну Србију или хоћете Србију која се стиди себе, која се одриче себе свог порекла и своје будућности. И зато 17. децембра сви гласамо за листу под редним бројем 1. "Александар Вучић - Србија не сме да стане",  поручио је Вучевић.

 

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести