Вести

Вучевић: Нека Ускршња тајна спасења испуњава све нас миром

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић упутио је поводом ускршњих празника честитку београдском надбискупу монсињору др Ладиславу Немету и припадницима Министарства одбране и Војске Србије, који овај празник славе по грегоријанском календару. У честиткама се каже:

Честитка београдском надбискупу монсињору др Ладиславу Немету

"Поштовани господине надбискупе,

у име припадника Министарства одбране и у своје лично име, Вама, свим црквеним великодостојницима, вашем свештенству и свим верницима римокатоличке вероисповести који прослављају највећи хришћански празник Ускрс по грегоријанском календару, желим да предстојећи празник донесе мир, срећу, добро здравље и да у наша срца унесе ново светло које ће преовладати све сукобе и поделе у свету.

Нека Ускршња тајна спасења светли надом и испуњава све нас миром у свим тренуцима живота.

ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

СРЕЋАН УСКРС!"

Честитка припадницима Министарства одбране и Војске Србије

"Свим припадницима Министарства одбране и Војске Србије и њиховим породицама који славе Ускрс по грегоријанском календару упућујем искрене и срдачне честитке.

Предстојећи празник ускрснућа нам показује да смрт нема власт над животом. Радујмо се конкретним знаковима наде, да можемо победити све сукобе и поделе и да отворимо своја срца према онима којима је то најпотребније.

Желим вам да радост највећег и најрадоснијег хришћанског празника, вас и ваше најмилије испуни топлином и да Ускрс проведете у миру, љубави, срећи и духовном благостању.

ХРИСТОС ВАСКРСЕ - ВАИСТИНУ ВАСКРСЕ!

СРЕЋАН УСКРС!"

 

 

 

Извор: Танјуг