Вести

Вучевић: Одакле Ђиласу рачуни од Маурицијуса до Швајцарске?

Није ме ни зачудила, ни изненадила одлучна намера државе да се обрачуна са свим видовима криминала, рекао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Милош Вучевић.

Закон се стриктно поштује и за све једнако важи. Не може бити изузетака ни када су у питању имена, ни партијска чланска карта. И то је јасна порука државе.

Изненађени могу бити само они који су се крили иза странака, имунитета и сл. Сетите се само колико их је ухапшено за време власти жуте банде лопова.

А знате и сами шта су све радили, комбиновали, намештали тендере... Па одакле Ђиласу рачуни од Маурицијуса до Швајцарске, одакле му 619 милиона евра које је стекао за време власти?

Међу првима сам указивао да постоји круг до 15 функционера, међу њима и министара, који злоупотребљавају власт, и то против председника Вучића. Очекујем да ћемо убрзо сазнати шта се све ту дешавало и радило, јер то смо дужни према грађанима који нама дају поверење да радимо одговорно и поштено за ову државу.

Не сме ово да се претвори у лов на вештице по медијима. Зна се шта је чији посао.

Сачекајмо да се заврши истрага. Понављам, неће бити заштићен, нити ће ико моћи да се сакрије иза фотеље и партијске књижице.

Што се тиче коментара Бориса Тадића, да би после хапшења Јовичића, као високог функционера Српске напредне странке, педседник Вучић требало да одговара, нека Тадић прво погледа у сопствено двориште.

Његово време је прошло 2012.године, и ако већ хоће опет да игра главну улогу, нека одговори шта су радили Ђилас, Петровић, Јеремић... и остали од којих је лоповски жути режим направио милионере.

 

 

 

Извор: Танјуг