Вести

Вучевић: Победа на изборима значи сигурна и снажна држава

Председник Српске напредне странке  и председник Владе Републике Србије Милош Вучевић нагласио је данас да је 2. јуна у Нишу потребна победа листе окупљене око СНС, као почетак свега онога што Србија треба да буде сутра - још боља.

Потребна нам је победа, да нам градови буду уређенији, а држава пре свега сигурнија и снажнија, рекао је Вучевић на митингу изборне листе "Александар Вучић - Ниш сутра" у Спортској хали "Чаир" и подсетио да је кључна порука њихове кампање реч - сутра. 

"Наша кампања, поред носиоца и лидера око кога смо се политички окупили, Александра Вучића, има управо ту одредницу, односно ту поруку - Србија сутра, у Нишу сутра...", подсетио је Вучевић и нагласио да је управо то сутра - будућност.

"Да би то сутра досањали и да би то сутра било онако како треба и какво заслужујемо, потребна нам је победа 2. јуна. Али не победа ради победе, не број мандата ради неке математике и не проценти гласова ради статистике", рекао је Вучевић.

"Зато је победа 2. јуна тек почетак оне приче која нас чека наредне четири године", рекао је Вучевић и подсетио да се 3. јуна време неће моћи вратити.

Вучевић је подсетио да до избора има три дана, да до тада нема спавања ни одмора и нагласио да ће нам наредне четири године бити онако како будемо гласали.

"Да не би кукали и пропустили шансу, када би нас питали за кога да гласамо у Нишу, најбољи је цитат Димитрија Пантића из 'Тесне коже'  - 'Кец у Нишу'", рекао је Вучевић и нагласио: зато "број један листа, кец у Нишу."

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести