Вести

Вучевић: Сигуран сам да ће грађани јасно показати да Србија не сме да стане

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић поручио је са предизборног скупа листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" у Пироту да су избори 17. децембра судбински.

"Молим вас да тога дана не упропастимо све што смо урадили претходних година и да разумете историјску одговорност коју наша генерација има, коју имамо према будућим генерацијама, наравно и према садашњој генерацији, да ово јесу избори, да су они судбински избори, али суштински избор је веома јасан и једноставан", рекао је Вучевић.

Истакао је да је са једне стране листа, "Александар Вучић - Србија не сме да стане", да су ту политика, резултати, људи, идеје, енергија и да је то листа која није страначка, није ни коалициона, већ је више од тога и она је фронт, покрет - Србија.

"И са друге стране имате буквално све друге. Имате лажне Европљане који би први дан увели санкције Русима, признали "Косово", ушли у НАТО алијансу. Имате лажне патриоте који би се истог дана после избора ујединили са овима првима, који би све ово урадили. Имате неке можда треће, четврте који ће да кажу да су близу нама, али суштински ако буду могли, ће са овима које сам малопре споменуо", рекао је Вучевић.

Додао је да постоји избор између оних који имају политику и оних који ништа друго не нуде осим мржње, имају презир према сопственом народу, неодговорност према сопственој држави и мржњу према свакоме ко мисли другачије од њих.

"Најочигледније се то види не само на примеру односа према Александру Вучићу, него и према његовој породици. То никада до сада нисмо видели. Тај ниво дивљачке, непристојне мржње према човеку који води државу, него и према његовој мајци и његовом оцу", истакао је Вучевић.

Позвао је присутне да разговарају са кумовима, пријатељима, познаницима и објасне им да избори нису питање математике него живота Србије њене судбине и судбине свих нас.

"Ако будемо тако радили, 17. децембра имаћемо сјајне вести да ће Србија рећи не мржњи, нераду, непатриотизму и да не сме да стане због изградње путева, болница, школа и да Србија не сме да стане због њених грађана. Нема одустајања, предаје, умора, досаде. Горе главе, оловке у руке и 17. децембра заокружите број један", поручио је Вучевић.

 

Извор: Танјуг/ТВ Вести