Вести

Вучевић: У Новом Саду ће победити воља грађана

Министар одбране, председник Српске напредне странке и мандатар за састав нове владе Републике Србије Милош Вучевић потписао је подршку градској листи Српске напредне странке у Новом Саду и том приликом рекао да ће у том граду победити воља народа.

''Водићемо позитивну кампању, показаћемо да су нама грађани први и најважнији и да ово што радимо у граду не радимо да бисмо се такмичили у неким бројевима него да би грађани боље живели. Када причамо да се у граду праве три нова моста, не радимо то да би то били нови симболи Новог Сада, иако ће сигурно то постати, него те мостове које сад акцентујем градимо да би управо људи брже и сигурније долазили на посао и у школу, али и да би се што пре вратили својим домовима и кућама. То је позитивна политика коју ћемо да водимо'', рекао је Вучевић.

Вучевић је додао и да су у Новом Саду кандидовани угледни људи, најбољи у својим професијама, пре свега, професор доктор Весна Туркулов.

Вучевић је додао и да је сигуран да већина Новосађана не жели да се врати у прошлост и да, какви год да буду резултати избора, биће признати исте вечери.

Српска напредна странка у Новом Саду излази у коалицији са Социјалистичком партијом Србије, Партијом уједињених пензионера, пољопривредника и пролетера, Здравом Србијом, Српском радикалном странком, Покретом социјалиста и Заветницима.

 

Извор: Танјуг