Вести

Вучић: Изузетан је осећај видети наше спортисте

Председник Републике Србије Александар Вучић поздравио је олимпијски тим Србије који је продефиловао на свечаној церемонији отварања Летњих олимпијских игара у Паризу.

"Изузетан је осећај видети наше спортисте и српску заставу како се поносно вијори на отварању најпрестижнијег спортског догађаја - Олимпијске игре у Паризу 2024. Ово је тренутак када се наша земља, кроз спорт, представља свету у најбољем светлу и исписује још једно поглавље у нашој великој спортској историји", рекао је председники Вучић.

Председник Вучић додао је да су наши спортисти, док пролазе Паризом, и инспирација за младе широм Србије да верују у своје снове, али и подсетник да смо ми, као народ, способни да уз труд и рад достигнемо највише циљеве.

"Зато, покажите свету шта значи бити спортиста из Србије - не само кроз своје резултате, већ и кроз свој карактер и спортско понашање. Цела Србија је уз вас, поносна на све што сте до сада постигли и верујући у ваше нове успехе! Живела Србија!", поручио је председник Вучић.

 

 

 

Извор: Танјуг